RUA @ Convent de Sant Agustí

RUA

La semana que viene comenzará el taller R.U.A. (Realidad Urbana Aumentada), impartido por Lilian Amaral y Josep Mª Cerdá en el Convent de Sant Agustí (Barcelona). Para todos los que quieran saber más de este taller dedicado a la cartografía social, aquí está la información:

R.U.A. Realitat Urbana Augmentada – Cartografia social: Zones de Compensació. A càrrec de Lilian Amaral.
La finalitat del workshop és la investigació de les transformacions urbanes mitjançant sistemes de cartografia social. Es realitzarà un sistema de mapificació artística, que processarà i transmetrà aquella informació com a reflexe de la nostra visió del món.
Els mapes de sons, olors, sentiments, sensacions, estas d’ànims o somnis, són tan necessaris de realitzar com ho poden ser els topogràfics, de carreteres o xarxes de comunicació.
El taller es desenvoluparà des d’una filosofia col·laborativa, mitjançant un treball directe en el lloc i amb una participació de les persones que habiten aquest entorn. El resultat serà una plataforma de producció artística d’intercanvi de coneixement territorial local, amb la finalitat de donar respostes globals.
Zones de Compensació és un projecte organitzat pel GIIP (Grup Internacional d’Investigació i Convergència Interinstitucional de la Universitat Paulista de Sao Paulo, Brasil) en col·laboració amb el grup de recerca BR::AC de la Universitat de Barcelona.
Dates de realització:
Del dilluns 22 al divendres 26 d’octubre
De 16 a 20h
Inscripció:
Del 3 al 18 d’octubre al Convent de Sant Agustí
Preu: 72.60€

+ info | http://www.conventagusti.com/?p=1144

15. October 2012 by
Categories: workshops | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.