NAVNLAUST MØNSTER OPPTOG + EX-CON @ L’ull Cec

lullcec
NAVNLAUST MØNSTER OPPTOG (.no/.bcn)

EX-CON (.bcn)

http://exotericcontinent.wordpress.com/ ]

Dissabte / Sábado / Saturday, 07.07.2012, 19:00h
Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Sant Adrià, 20. Barcelona. Metro Sant Andreu.
6€

+info (ca): [ http://lullcec.org/ca/2012/concerts/navnlaust-monster-opptog-ex-con/ ] +info (es): [ http://lullcec.org/es/2012/concerts/navnlaust-monster-opptog-ex-con/ ] +info (en): [ http://lullcec.org/en/2012/concerts/navnlaust-monster-opptog-ex-con/ ]

——————————————————

NAVNLAUST MØNSTER OPPTOG (.no/.bcn)

Navnlaust Mønster Opptog reuneix al baterista i percussionista noruec Morten Olsen (caixa de bateria, taula de mescles) amb el músic electrònic i artista sonor català Rubén Patiño (ordinador portàtil, taula de mescles). El seu projecte conjunt barreja sons acústics amb altres generats amb ordinador i explora els límits de les estructures repetitives i l’espacialització del so. Rubén Patiño, també conegut com Pato, treballa en el camp de la música per ordinador, una activitat que combina amb incursions ocasionals en el camp de la instal·lació. Els treballs de Patiño es caracteritzen per un estil de composició algorísmica que és alhora hiperenergètic i irreverent. Morten J. Olsen és un músic, compositor i improvisador més conegut pel seu treball com a baterista amb MoHa! i Ultralyd. Recentment ha estat explorant les sonoritats interiors d’un bombo giratori de 32 polzades en duo amb Robin Hayward, en trio amb Chris Heenan i Michael Vorfeld, amb la Splitter Orchester, amb dispositius electrònics i simplement en solitari.

http://patooo.net/ ] [ http://myspace.com/themoha ]

EX-CON (.bcn)

Ex-Con és l’artista sonor i visual Arnau Sala (processadors analògics/digitals, sintetitzador modular, teclats/mòduls midi, cintes de cassette). Com a baterista i percussionista ha format part de projectes com el duo de guitarra i bateria Les Aus, el projecte de composició espontània Bèstia Ferida, Homenatges i Veiled. El seu primer llançament en solitari, ASDC (2003), va suposar l’inici d’un ús intuïtiu de taules de mescles retroalimentades, electrònica recargolada i sintetitzadors analògics construïts per ell mateix que posteriorment caracteritzarien els seus treball en solitari i que poc a poc ha anat incorporant en la seva pràctica com a improvisador. Com a solista, ha col·laborat en directe i en estudi amb artistes com Lydia Lunch, Mark Cunningham, Kosugi Takehisa, Mattin, Agustí Fernández, Ferran Fages, Pablo Rega, Eli Keszler, Rubén Patiño i Macromassa. Ha publicat abundant material en segells internacionals com Scumbag Relations, Lotus Birth, Senseless Empire i Deep Fried Tapes, entre d’altres i incloient el seu propi segell Ozonokids.

http://exotericcontinent.wordpress.com/ ] [ http://arnausala.info/ ]

Dissabte / Sábado / Saturday, 07.07.2012, 19:00h
Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Sant Adrià, 20. Barcelona. Metro Sant Andreu.
6€

+info: [ http://lullcec.org/2012/concerts/navnlaust-monster-opptog-ex-con/ ]

06. July 2012 by
Categories: concerts, events, net, news | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.